playstation 5 kopen – playstation 5

playstation 5 for sale

playstation 5 kopen - playstation 5

playstation 5 kopen haal je de nieuwe generatie console in huis. Daarmee speel je de nieuwste games in 4K resolutie. Zo zijn op de playstation 5 kopen de spellen realistischer dan de PlayStation 4. Ook zijn de laadtijden van de games korter, omdat de console van Sony krachtigere hardware heeft. Kies je voor de PlayStation 5 All Digital, dan bespaar je ruimte maar heb je geen Blu-ray lade. Bedenk dus of je fysieke games speelt of dat je alles gaat downloaden en digitaal gamet.

Met de kracht van een aangepaste CPU, GPU en SSD met geïntegreerd I/O-systeem verlegt deze PlayStation-consoles de grenzen van wat mogelijk is. Geniet van ongelooflijke graphics en ervaar nieuwe PS5-functies. Ontdek een diepere game-ervaring met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audiotechnologie.

Met Ray tracing ga je helemaal op in werelden die realistischer zijn dan ooit. Lichtstralen worden individueel gesimuleerd, waardoor levensechte schaduwen en reflecties worden gecreëerd in ondersteunde PS5™-games. Geniet van vloeiende gameplay met een hoge framerate tot 120 fps voor compatibele games, met ondersteuning voor 120 Hz op 4K-schermen.

PS5 digitale editie is een PS5-console voor uitsluitend digitale games. Het apparaat heeft dus geen disc-speler. Uiteraard kun je via de PlayStation®Store met onder andere PlayStation tegoedkaarten games te kopen, downloaden en spelen.

playstation 5 kopen Andere specificaties

Naast een snelle SSD zit er ook een UHD-blu-rayspeler in de nieuwe PlayStation 5 en wordt 4K ondersteunt. Beide modellen hebben een opslagcapaciteit van 825 GB. Als laatste heeft deze PS5-console een nieuwe gebruikersomgeving, ook wel user interface, gekregen. Naast de vernieuwde uitstraling is een van de verbeterde toepassingen dat je de user interface kunt openen zonder dat de game wordt gepauzeerd.

playstation 5 kopen

Haal alles uit je PlayStation 5 met de nieuwe Sony BRAVIA XR-televisies. Deze tv’s zijn ’s werelds eerste toestellen die gebruik maken van cognitieve intelligentie. Speciaal voor de PS5 zijn deze televisies uitgerust met exclusieve features; Auto HDR Tone Mapping en Auto Genre Picture Mode. Dankzij Auto HDR Tone Mapping worden de HDR-instellingen geoptimaliseerd tijdens de eerste keer dat je de PS5 aansluit. Met behulp van de Auto Genre Picture Mode kunnen de tv’s automatisch de juiste beeldmodus selecteren, zodat jij de beeldinstellingen zelf niet meer hoeft te wisselen. Bovendien zijn al deze Sony tv’s voorzien van een 100 Hz refresh rate, HDMI 2.1-ingangen en HDR ondersteuning. De lage input lag zorgt tevens voor responsieve gameplay en je kunt meteen beginnen met gamen wanneer je de PS5 aansluit. Lees hier meer over in combinatie met de PS5.

playstation 5 kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You cannot copy content of this page